OMG AGENCY - Content marketing
Content marketing

CONTENT MARKETING

CONTENT ili sadržajni marketing je baza svake web stranice. Iako fotografije, grafike i slični elementi svakako utječu na prvi dojam vaše web stranice, kvalitetan sadržaj je ono što privlači posjetitelje (čitaj: potencijalne klijente) i zadržava njihovu pažnju na vašim proizvodima i uslugama.

Što obuhvaća usluga izrade sadržaja?

Ukratko, usluga izrade sadržaja obuhvaća istraživanje i pisanje svih formata tekstova kroz koje prezentiramo i promoviramo vaš brend i proizvode.

Za vas pišemo:

  • tekstove za web stranice
  • promotivne i stručne blogove
  • promotivne tekstove za objave u medijima
  • prezentacijske i promotivne tekstove za newsletter
  • oglase (za online i offline oglašavanje)

 

Obzirom da je sve navedeno namijenjeno objavama na online platformama, sav sadržaj dodatno optimiziramo za tražilice.

Kada trebate OMG CONTENT MARKETING USLUGE?

Kreativno RJEŠENJE ili kreativno OSVJEŽENJE

  • Ako imate (ili trebate novu) web stranicu na kojoj uz kontakte želite istaknuti i detaljnije podatke o sebi i svom proizvodu, prezentirati i promovirati svoju priču. Za vas ćemo izraditi kvalitetan i optimiziran web sadržaj koji će vas dovesti na vrh Google tražilica.
  • Ako na web stranici želite prezentirati i detaljnije informacije, istraživanja, načine primjene vašeg proizvoda i slično. Za vas ćemo izraditi promotivne i stručne blogove koji će kupce dodatno upoznati s vašim proizvodom ili uslugom i motivirati ih na kupnju.
  • Ako želite pokrenuti suradnju s medijima i trebate kvalitetan promotivan tekst koji je spreman za objavu. Za vas ćemo izraditi najave i priopćenja za medije, promotivne tekstove i oglase, te iskomunicirati objave na portalima.
  • Ako imate odličnu web stranicu i spremni ste za promociju putem newslettera. Za vas ćemo oblikovati sadržaj newslettera, izraditi ga i poslati na vaše mailing liste.
  • Ako ste pokrenuli (ili namjeravate uskoro) profile na društvenim mrežama, a ne znate kako i gdje krenuti. Što objaviti, kada, u kojem formatu…

Bez obzira da li već imate web stranicu i profile na društvenim mrežama ili tek krećete u online svijet, javite nam se za kreativno rješenje ili kreativno osvježenje vaše priče!

PRIČAMO VAŠU ONLINE PRIČU…

Kontaktirajte nas!

OSTALE OMG USLUGE

www

Izrada web stranica & SEO

Naše web stranice su moderne, responzivne, funkcionalne, optimizirane za tražilice i u skladu s željama i potrebama klijenata. Potrebna vam je jednostavna prezentacijska web stranica, web katalog ili web shop? Javite nam se.

mail

NEWSLETTER

Direktna marketinška komunikacija putem maila jedna je od najdirektnijih online komunikacija, a uz to je atomatizirana i apsolutno mjerljiva. Newslettere radimo s ciljem prezentacija vas, vašeg brenda ili proizvoda, ali naravno i radi povećanja prodaje.

pr

EVENTI & PR

Organiziramo velika i mala događanja, korporativne proslave i promocije proizvoda. Od ideje i organizacije do promocije. Za vaš događaj pišemo priopćenja i najave za medije, komuniciramo s medijima, provodimo komunikacijsku strategiju, pripremamo vas za intervjue, pressclipping.

###

Instagram marketing

Komuniciramo, promoviramo i educiramo vaš brand prema ciljanim korisnicima kroz jednu od najvećih društvenih mreža na svijetu. Nemate ideju kako krenuti, što objaviti ili kako se predstaviti online publici? Javite nam se.

social

Facebook marketing

Komuniciramo, promoviramo i educiramo vaš brand prema ciljanim korisnicima kroz jednu od najvećih društvenih mreža na svijetu. Nemate ideju kako krenuti, što objaviti ili kako se predstaviti online publici? Javite nam se.

design

Dizajn

Naše grafičke usluge obuhvaćaju dizajn logotipova, posjetnica, letaka, promotivnih materijala, bannera i web stranica. Sve navedenom radimo u skladu s vašim vizualnim identitetom, a ako istog još niste definirali, možemo vam pomoći.

OMG BLOG