OMG AGENCY - agencija za digitalni marketing
Naše usluge

TKO SMO MI?

OMG AGENCY je mala agencija s velikim idejama nastala na temeljima dugogodišnjeg rada u različitim područjima marketinga, brendinga i promocije. Komuniciramo, promoviramo i educiramo vaš brend prema ciljanim publikama i kupcima.

Ako trebate savjet ili web stranicu, ne znate kako krenuti, što napisati u blog ili što objaviti na društvenim mrežama - na pravom ste mjestu! Javite nam se i dopustite da ispričamo vašu priču.

Bez obzira da li ste tek u počecima svojih poslovnih projekata ili već znate što i kako, naše kvalitetne marketinške strategije, savjeti i ideje otvorit će put do vašeg kupca. Iskoristite potencijal digitalnog marketinga i zajedno s nama iskoristite prednosti online tržišta.

Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell.

Seth Godin

OMG USLUGE_

Marketing

Naše usluge obuhvaćaju content i digitalni, ali i offline marketing. Za vas pišemo tekstove za web stranice, blogove i oglase, provodimo marketing strategije i vodimo društvene mreže. Kroz kvalitetan sadržaj vaše usluge i proizvode prezentiramo kupcima.

BRANDING i PR

Osmišljavamo vaš cjelokupni vizualni identitet, na kvalitetan način proširujemo priču i održavamo dobar imidž. Komuniciramo, promoviramo i educiramo vaš brand prema ciljanim korisnicima kroz promotivne tekstove, najave i objave za medije.

SAVJETOVANJE

Svoje iskustvo i stečeno znanje iz svih navedenih područja rado dijelimo s ciljem napredovanja poslovanja naših klijenata.

DIZAJN

Naše grafičke usluge obuhvaćaju dizajn logotipova, posjetnica, letaka, promotivnih materijala i web stranica. Naše web stranice su moderne, responzivne, funkcionalne, optimizirane za tražilice te u skladu s željama i potrebama klijenata.

EVENTI

Organiziramo velika i mala događanja, korporativne proslave i promocije proizvoda. Od ideje i organizacije do promocije.

OMG BLOG_

DOPUSTITE DA ISPRIČAMO VAŠU PRIČU…

Kontaktirajte nas!

NAŠI KLIJENTI_