O nama

O nama

OMG AGENCY je mala agencija s velikim idejama nastala na temeljima dugogodišnjeg rada u različitim područjima marketinga, brendinga i promocije. Komuniciramo, promoviramo i educiramo vaš brend prema ciljanim publikama i kupcima.

Ako trebate savjet ili web stranicu, ne znate kako krenuti, što napisati u blog ili što objaviti na društvenim mrežama - na pravom ste mjestu! Javite nam se i dopustite da ispričamo vašu priču.

Bez obzira da li ste tek u počecima svojih poslovnih projekata ili već znate što i kako, naše kvalitetne marketinške strategije, savjeti i ideje otvorit će put do vašeg kupca. Prepoznajte potencijal (digitalnog) marketinga i zajedno s nama iskoristite prednosti (online) tržišta.

OMG usluge

www

Izrada web stranica & SEO

Naše web stranice su moderne, responzivne, funkcionalne, optimizirane za tražilice i u skladu s željama i potrebama klijenata. Potrebna vam je jednostavna prezentacijska web stranica, web katalog ili web shop? Javite nam se.

promo

Content marketing

Naše usluge obuhvaćaju content i digitalni, ali i offline marketing. Za vas pišemo tekstove za web stranice, blogove i oglase, provodimo marketing strategije i vodimo društvene mreže. Kroz kvalitetan sadržaj vaše usluge i proizvode prezentiramo kupcima.

mail

NEWSLETTER

Direktna marketinška komunikacija putem maila jedna je od najdirektnijih online komunikacija, a uz to je atomatizirana i apsolutno mjerljiva. Newslettere radimo s ciljem prezentacija vas, vašeg brenda ili proizvoda, ali naravno i radi povećanja prodaje.

social

Facebook & Instagram marketing

Komuniciramo, promoviramo i educiramo vaš brand prema ciljanim korisnicima kroz najveće društvene mreže na svijetu. Nemate ideju kako krenuti, koje kanale odabrati, što objaviti ili kako se predstaviti online publici? Javite nam se.

pr

EVENTI & PR

Organiziramo velika i mala događanja, korporativne proslave i promocije proizvoda. Od ideje i organizacije do promocije. Za vaš događaj pišemo priopćenja i najave za medije, komuniciramo s medijima, provodimo komunikacijsku strategiju, pripremamo vas za intervjue, pressclipping.

design

Dizajn

Naše grafičke usluge obuhvaćaju dizajn logotipova, posjetnica, letaka, promotivnih materijala, bannera i web stranica. Sve navedenom radimo u skladu s vašim vizualnim identitetom, a ako istog još niste definirali, možemo vam pomoći.

Marketing is no longer about the stuff that you make,
but about the stories you tell.
Seth Godin

Trebate KREATIVNO OSVJEŽENJE?

MI PRIČAMO VAŠU PRIČU…

OMG KLIJENTI