Tražite radnika koji radi 24/7 i nikada nije mrzovoljan?

 

Možete li zamisliti da izradite svoj proizvod, odete na izlet u drugi grad ili kontinent, istražujete i analizirate svoju okolinu (na bilo koji način) ili komunicirate sa svojim prijateljima bez nekog oblika digitalne tehnologije? To je stvarno teška, možda čak i nemoguća misija!

Internet i sve vezano uz njega je postao osnovni alat i apsolutna normala naše svakodnevice. Samo probajte saznati što je SSL certifikat, pronaći pravu adresu bez maps.google.com ili navigacije, poslati slike s mora mami na Gmail ili promovirati svoji novi proizvod bez Google ads.

Svi mi ga koristimo (Internet), ali i sudjelujemo u izradi i oblikovanju sadržaja koje nudi globalnoj publici.

Kako?

Kroz profile na društvenim mrežama, newslettere, objavom bloga ili prezentacijom sebe, svog brenda, tvrtke i proizvoda na web stranici.

A što ako nemate web stranicu ili ona koju imate više ne valja?
E onda je vrijeme za novi web!

Prisutnost na internetu je postala neminovna, no više nije dovoljno nabacati nekoliko fotografija, adresu i biti online. Konkurentnost, ali i pravila koje nam online tržište diktira su nešto što se, ako želite da web stranica ima rezultate, mora poštivati. Tu su i kupci koji na vašu web stranicu dolaze s različitih uređaja, žele razne informacije i ne žele čekati, klikati i otići bez onog što su tražili.

Web stranica je osnovni alat za velike, ali posebice i male biznise, jer kupac na jednom mjestu može naći sve informacije o vama, kako do vas i što prodajete, a to može saznati u bilo kojem trenutku, 24 sata na dan, 7 sata u tjednu, na plaži ili u uredu. Web stranica je vaš radnik koji se ne umara i nikada nije mrzovoljan, a uz kontinuirana tehnička održavanja i ažuriranje sadržaja, uvijek će biti na raspolaganju i u mogućnosti da potencijalnog kupca pretvori u pravog kupca, a time poveća obujam poslovanja i prodaje vaše tvrtke.

Izrada web stranice više nije bauk, ne traje dugo i ne mora koštati cijelo bogatstvo, dok će vas loša web stranica koja nije prilagođena kupcu/klijentu ni različitim dimenzijama ekrana, čiji tekstovi nisu optimizirani, a fotografije su prevelike – skupo koštati!

Pa zašto onda ne uložiti dio svojih resursa i vremena u oblikovanje najboljeg online prodavača i promotora vašeg brenda i proizvoda??

Pitate se kako napraviti web stranicu za svoju tvrtku?

Nekoliko je osnovnih koraka:

1. Odabir i registracija domene + zakup prostora na serveru
2. Dizajn i izrada web stranice (tu spada dizajniranje izgleda web stranice, ubacivanje fotografija i izrada same web stranice s željenim modulima)
3. Pisanje i optimizacija tekstova i drugih sadržaja (SEO)
4. Tehničko održavanje i ažuriranje sadržaja na web stranici

Čini se jednostavno, zar ne?

Naravno navedeni koraci se odnose na jednostavne prezentacijske stranice, dok „komplicirane“ stranice s npr. web trgovinom imaju i poneki međukorak poput slikanja proizvoda, spajanje web shopa s vašim knjigovodstvenim programom, razne pravne stavke i slično.

Mi znamo kako najjednostavnije proći sve korake i međukorake, pa ako u bilo kojem trenu zapnete ili želite ponudu, javite nam se na:

MARTINA@OMG-AGENCY.HR 

👉 na Facebook ili Instagram

Date: