Ovog Božića SHOP LOCAL!

 

Odbrojavamo sitno do Božića, što znači da nam je ostalo još malo vremena za božićni shopping. A to je nešto što se, bez obzira na restrikcije i odluke, jednostavno mora odraditi.

Ove godine situacija je podosta specifična jer u žurbi između kuće i posla, jednostavno nemate vremena stajati u redu ispred trgovine i brojiti koliko ljudi mora izaći prije nego što vi uopće možete ući. A dani idu. Što sad?

Okrećete se online. Pretražujete velike internacionalne shopove s milijun super poklona i sitnica, ali u ovom trenu to vam više nije opcija. Zašto? Zbog dostave. Naime, većini vanjskih shopova potrebno je bar 5 radnih dana za dostavu. A vi to više nemate. Što sad?

Shop local

Naš prijedlog je da kupujete lokalno. To može značiti unutar Hrvatske ili još bolje, unutar svog grada. Istražite lokalne biznise i otkrijte njihove proizvode. Velika većina njih je shvatila da mora biti u korak s vremenom (i korona situacijom), te se pobrinula za svoj online imidž. Imaju web stranice, web shopove ili su bar prisutni na društvenim mrežama (ako još nisu, sram ih bilo).

Rukotvorine, domaći proizvodi, fini sapuni i još mnogo toga dostupno vam je kroz par klikova. Narudžbom kod lokalnih proizvođača podržati ćete njihovo poslovanje u ovoj izazovnoj godini, a uz to pokloni na vašoj adresi mogu biti za samo par dana. Taman na vrijeme prije blagdana.

Savršeno!

Neki od naših favorita za božićne poklone su:

Koji su vaši favoriti?

Pozivamo vas da kupujete lokalno, a lokalne biznise koji trebaju potporu, pomoć, web shop ili prisutnost na društvenim mrežama, pozivamo da nam se jave.

Prezentirajte svoje proizvode lokalnoj, ali i široj publici preko online platformi koje će unaprijediti vaše poslovanje. Iskoristite ovo razdoblje božićnog shoppinga ili se pripremite za poslovanje u novoj godini.

 

MARTINA@OMG-AGENCY.HR
👉 NA FACEBOOK ILI INSTAGRAM

Date: